Ydelser

Det er min erfaring at kunder først starter med at bede om en ny og frisk hjemmeside, og sidenhen beder om konsultation, sparring eller afvikling af andre tekniske opgaver, men mine ydelser er altså primært hjemmesider.

Hjemmeside

Alle hjemmesider fra Greenbrook bliver leveret i Content Management Systemet (CMS) WordPress, fordi WordPress har formået at skabe en rigtig god balance mellem et enkelt administrations panel og adgang til stribevis af ekstra moduler.

Jeg har arbejdet med WordPress i mere end otte år både personligt, i regi af frivilligt arbejde og for adskillige kommercielle og sociale kunder. Derfor har jeg en rigtig god forståelse for hvordan man optimerer en hjemmeside ift. enkel administration, god brugeroplevelse, hastighed og mobilvisning. Alle mine hjemmesider bliver derfor også bygget op fra grunden, og jeg special bygger plugins hvis WordPress skulle komme til kort.

Database

Det er vigtigt for mig at de hjemmesider jeg laver letter den daglige administration, og derfor tilbyder jeg også at tilpasse database-værktøjet CiviCRM så det hjælper din administration bedst muligt.

CiviCRM kan tilpasses så det rummer og behandler dine data som du gerne vil have det. Sagt med andre ord vil du let kunne holde styr på dine kontaktdata, event registreringer, online donation, økonomiske tilsagn og segmentering af nyhedsbreve. Det hele vil blive flettet ind i din hjemmeside, så dit netværk eksempelvis automatisk opdaterer sine kontaktdata når de tilmelder sig et nyt arrangement, eller modtager særlige nyhedsbreve hvis de har doneret eller hjulpet frivilligt.

CiviCRM er – ligesom WordPress – bygget Open Source, hvilket betyder at det er gratis at bruge og løbende bliver forbedret og videreudviklet. En af de ting jeg selv arbejder på er en online registrering hos Nets Denmark’s (tidligere PBS) betalingsløsning, så dine bidragsydere løbende kan støtte din organisation.

Næste skridt

Hvis dette appellerer til dig, sidder du med uddybende spørgsmål eller har du allerede et design liggende klar til programmering, så er du meget velkommen til at kontakte mig via følgende, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Mail: christian@greenbrook.dk
Skype: christian.laugesen
Tlf.: +45 3696 9319
Tlf.: +44 753 019 5031

Hvis dit design er for tungt til at vedhæfte en email kan du uploade den her. Tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>